Despre noi

Motto: „Nu promite ce nu poţi face. Ideal este să faci ce n-ai promis.” - Richard Branson

  • Suntem o companie cu capital 100% românesc care se ocupă cu importul și distribuția de echipamente esențiale pentru instalarea și funcționarea rețelelor de date și voce, cum ar fi cabinete metalice rack 19” și accesorii pentru acestea, carcase rack-abile pentru servere și storage servere precum și pasive pentru rețelele de date și voce.

  • Clienții nostri sunt firme specializate în realizarea infrastructurii rețelelor de date și voce, a rețelelor locale de tip LAN, integratori de servere, firme specializate în instalarea sistemelor de alarmă antiefracție, supraveghere video și avertizare la incendiu sau retaileri specializați prin magazine proprii și magazine online.

  • Misiunea noastră este sa ne sprijinim partenerii, furnizându-le informații tehnice detaliate despre produse, care să-i ajute în procesul decizional, să asigurăm un stoc constant adaptat nevoilor acestora și să-i asistăm în alegerea celei mai bune soluții atât din punct de vedere tehnic cât și financiar.

  • www.noaa.ro se adresează în primul rând clienților tradiționali sau potențiali, dar și tuturor celor care doresc sa cunoască informații detaliate despre produsele și mărcile pe care le distribuim, cum ar fi: Xcab, Eco series by Xcab, TOP METAL CASES, Chenbro și altele.

  • NOAA Concept SRL a fost înființată în anul 2009 de către doi asociați cu experiență în importul și distribuția produselor IT. Încă de la început s-a bucurat de sprijinul furnizorilor externi construind o relație solidă cu aceștia bazată pe comenzi planificate și producție la comandă cu calitate impusă, pentru a putea asigura un stoc conform cererii pieței din România. Ținând cont de faptul ca 90% dintre furnizorii noștri se află în Asia, s-a acordat o atenție deosebită și furnizorilor de servicii logistice pentru a identifica soluțiile optime raportat la timpul de tranzit, cu cel mai bun cost. Astfel, urmărim cu atenție întreg fluxul de producție, de la lansarea comenzilor pe care le și finanțăm, procurarea materiilor prime, controlul calității, până la transportul și depozitarea acestora în facilitățile noastre.